Αυτοί οι άνθρωποι_

Θέλω να είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που έχουν κάτι ξεχωριστό πάνω τους..

Ξέρεις.. Να αυτός, εδώ, που γράφει ωραία.. Γράφει και μιλάει στην ψυχή μου.. Γράφει και εκφράζει αυτά που νιώθω καλύτερα απ' ό,τι θα μπορούσα ποτέ εγώ. Τον παρατηρώ να γράφει και λέω.άραγε τι σκέφτεται.; Πώς έρχονται οι λέξεις στο μυαλό του; Πώς τις τοποθετεί έτσι εναρμονισμένα αντλώντας μου τόσα συναισθήματα; Άραγε αυτά που νοιώθουμε είναι τα ίδια..; αυτό ήθελε να μου βγάλει; ή..

Αυτούς τους ανθρώπους τους ζηλεύω. Η ζήλεια είναι κακό πράγμα Όχι γιατί μπορεί να πράξεις άσχημα. Όχι. Διότι σημαίνει πως δεν είσαι ευχαριστημένος με τον εαυτό σου.

Έτσι, λέω κι εγώ ότι δεν νιώθω ζήλεια.. Όλοι έχουμε κάτι ωραίο πάνω μας. Κι εγώ έχω παρατηρήσει πως είμαι ταλαντούχα σε ορισμένα πράγματα.. κάπου που νιώθω ασφάλεια ότι τα καταφέρνω καλά ότι και να γίνει. το θέμα είναι ότι αριθμούν υπέρ του ενός.και δεν μπορώ να αφιερωθώ σε κάτι. Έτσι, τίποτα δεν με χαρακτηρίζει.

Κι ύστερα, αυτούς τους ανθρώπους που βλέπω ότι είναι ξεχωριστοί θέλω να τους πλησιάσω Θέλω να τους γνωρίσω, να αποκωδικοποιήσω λίγη από την πολυπλοκότητα τους. Να καταλάβω πώς σκέφτονται.. όχι για να τους αντιγράψω. Αλλά, να, αυτούς τους ανθρώπους, ε λοιπόν, εγώ τους θαυμάζω.. Και μιλώντας μαζί τους ρουφώ τις εντυπώσεις τους, απολαμβάνω να ακούω πώς σκέφτονται. τι τους κάνει τόσο περίπλοκους.

Ολοκληρώνομαι σαν ανθρωπος. Γι'αυτο και όταν γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους γεμίζω ευχαρίστηση.. Να, κάποιος που αξίζει.. Να, η ευκαιρια μου να γίνω καλύτερος άνθρωπος.. Να βρω τρόπους να με αγαπήσω περισσότερο. Να με εκτιμήσω.. ναι αυτο ειναι που χρειαζεται.. οχι μονο να αγαπας αυτο που εισαι, γιατι αυτο λεγεται φιλαρεσκεια, αλλα να σε εκτιμάς_

No comments:

Post a Comment